Search

Groepslessen

Bootcamp

Bootcamp is een groepstraining die in de buitenlucht wordt gehouden. Het doel van deze trainingen is het verbeteren van je conditie en het versterken van je kracht. Tijdens bootcamp wordt er veel gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld stoepranden, boomstronken, hekken en bankjes.

power yoga

Steeds meer mensen zoeken tegenwoordig manieren om zich te ontspannen, om te gaan met stress en gezond te blijven. Herken je dit? Dan is yoga misschien iets voor jou!

Workout of the day

Een WOD is een term waarmee een training wordt bedoeld. Het is een afkorting en staat voor Workout of the Day. Vooral bij Crossfit wordt deze term veel gebruikt. Een WOD training bevat vaak slechts enkele oefeningen. Hierdoor lijkt het misschien niet zo zwaar maar vergis je niet: na het afwerken van een WOD ben je meestal flink uitgeput! Verder hebben veel workouts ook een buy-in of buy-out. Bij een buy-in doe je eerst de gegeven opdracht voordat je aan de WOD zelf kan beginnen. De buy-in is vaak een stuk rennen of roeien. Wanneer een workout een buy-out heeft, moet je eerst deze opdracht doen voordat je de WOD hebt afgerond. Net als bij de buy-in gaat het vaak om een stuk rennen of roeien.

XCORE

XCORE ® staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. De XCORE® workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer®. De XCO-Trainer® is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer® voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core!

Jump Fit

Jump-Fit is een leuke en energieke workout die voor iedereen geschikt is. Tijdens een Jump-Fitwork-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werken, veel meer dan bij vergelijkbare duursporten.

Circuit training

Wat is er nou zo leuk aan circuit training? Elke keer is deze training weer anders. Sowieso train je je hele lichaam tijdens deze training. Soms doe je cardio oefeningen tussendoor en de andere keer doe je meerdere kracht oefeningen

XCO Power Walking

Buiten sporten, XCO Power-Walking, voor een STERKE RUG en PLATTE BUIK Deze vorm van sport is voor iedereen toegankelijk en is op verschillende niveaus te volgen zonder prestatiedruk. Je traint het hele lichaam, werkt aan je conditie, spieren en bindweefsel en verbrandt de calorieën optimaal. Je wordt er slanker, krachtiger en fitter van. Een XCO is een buis met daarin een bewegende massa die bij het begin en het eind van iedere beweging een positieve impuls op de spier- en bindweefselstructuren geeft. Tijdens de buitentraining worden lopend en stilstaand met behulp van twee XCO’s verschillende oefeningen uitgevoerd voor verschillende spiergroepen. Het accent van de training ligt op het sterker maken van je buik en rug.

BBB (Buik Billen Benen)

Deze workout is een totale workout voor iedereen die doelgericht en efficiënt wil shapen en afvallen, want geheel in het teken van de drie grote spiergroepen: Buik, Billen en Benen.

Pilates

Pilates omvat een trainingsmethode waarbij de kwaliteit van de oefeningen belangrijker is dan de kwantiteit. In groepsverband doet u namelijk op relatief rustig tempo specifieke rek- en spierversterkende oefeningen. Deze worden in een vaste volgorde uitgevoerd waarbij de nadruk ligt op balans en kwaliteit van de oefening.

Boksen

Voor de echte stoere mannen en vrouwen onder ons hebben wij de perfecte groepsles, namelijk (kick)boksen! Wij leren u de basistechnieken van het (kick)boksen. Een sport waarbij alle spieren alle spieren aan bod komen, maar waar u voornamelijk uw buik- en rugspieren gebruikt.

Tacoyo

Tacoyo is de nieuwste groepsles waar iedereen aan mee kan doen! De focus bij deze groepsles ligt bij het krijgen van een gezond lichaam. Tacoyo-oefeningen geven niet alleen resultaat op spierniveau maar tevens op hart- en longniveau.

Kids kickboxen

Op een verantwoorde manier leren kinderen met elkaar omgaan en worden de beginselen van het kickboksen overgebracht. Door het beoefenen van een vechtsport krijgen kinderen onder andere een betere motoriek, sneller reactievermogen, scherpere coördinatie en uiteraard een betere conditie.