Zoek

Rugklachten en gewrichtsklachten staphorst

Verminder uw rug- en gewrichtsklachten met Five!

Heb je regelmatig last van rugpijn en/of pijn in de gewrichten? Of ben je gewoonweg niet meer zo soepel? En wil je daar op korte termijn echt wat aan doen? Het Five rug & gewricht concept bij Family Fit in Staphorst helpt jou je klachten te verminderen.

Spieren verkorten en bewegelijkheid neemt af

In ons dagelijks leven is beweging niet meer vanzelfsprekend. Veel van onze tijd brengen we zelfs zittend door. Het gevolg daarvan is dat onze spieren verkorten en onze beweeglijkheid afneemt. Als jouw beweeglijkheid minder wordt, loop je tegen de beperkingen van je lichaam aan. En dat uit zich in pijn. Pijn die je beperkt in je dagelijkse leven en die te verhelpen is door de natuurlijke beweeglijkheid weer terug te brengen in het lichaam.

Ja, ik wil Five graag een keer proberen

Bent benieuwd of het Five rug & gewricht concept jou van je klachten kunt verhelpen? Vraag dan hier onder een gratis proeftraining aan. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.

Family-Fit Staphorst is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, Fysiotherapie etc. Bij Family-Fit Staphorst ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te laten halen.

Gratis Proeftraining Five

Wil jij ook minder rug- en/of gewrichtsklachten? Probeer dan Five eens uit met een Gratis Proeftraining!