Zoek

Fitness Staphorst

Starten met fitness in Staphorst?

Fitness in Staphorst doet u bij sportschool Family Fit. Wij bieden onze leden unieke manieren van fitness. Daarbij kunt u ook persoonlijke begeleiding krijgen.

Fitness in Staphorst: de Milon Cirkel

Geen zin om elke keer vervelende fitness oefeningen te doen waarbij u telkens moet nadenken welke apparaten nu weer te pakken? Het Sport- en Bewegingscentrum Family Fit heeft de oplossing. Met de Milon Cirkel duurt een training 35 minuten, maar het effect is 15 x groter dan gewone fitness.

Groepsfitness Staphorst

Groepslessen zijn er om gezellig met een groep te sporten. Voor sommige mensen is dat leuker dan gewoon naar de sportschool gaan. Met elkaar bewegen motiveert en er is voor iedereen wat wils! Fitness in groepsverband gaat geheel volgens rooster waarbij er 5 dagen in week diverse groepslessen worden gegeven.

Traditioneel fitness

Ook kunt u bij Family Fit terecht voor gewone fitness in Staphorst. Denk hierbij aan cardio en krachttraining. In onze fitnesszaal staan verschillende fitnessapparaten waar u zelf kunt trainen.

Family-Fit Staphorst is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, Fysiotherapie etc. Bij Family-Fit Staphorst ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Ervaar Family-Fit Staphorst met een Gratis Proefweek Fitness.

VRAAG HIER JE GRATIS PROEFWEEK AAN.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op! "*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.