Zoek

Yoga Staphorst

POWER YOGA IN STAPHORST

Power yoga is een van de meest populaire yogastijlen van dit moment. In de drukke tijden waar we nu in leven, vinden steeds meer mensen het belangrijk om te werken aan de balans tussen lichaam en geest. Yoga wordt niet voor niets met de dag populairder, want juist deze balans staat altijd centraal.

Power yoga is gericht op het lichamelijk uitgedaagd worden en draagt bij aan een sterk en soepel lijf. De kracht zit in de herhaling van de oefeningen.  Wil jij op een ontspannen manier inspannend bezig zijn met je lijf? Dan is poweryoga iets voor jou!

WAT IS POWER YOGA?

Power yoga is een stijl waar kracht en dynamiek voorop staan. Een les bestaat uit krachtige oefeningen die je continu herhaalt. Power yoga maakt je sterker en leniger en je krijgt er een betere conditie van.

Als je denkt dat yoga zweverig en rustig is, volg dan een keer een les Power yoga bij Family Fit in Staphorst. Waarschijnlijk weet je na deze les zeker dat yoga ook gewoon een sport is.

Deelname is mogelijk voor iedereen, ongeacht je conditie of sport ervaring. Tijdens de lessen zul je merken dat de bewegingen steeds meer eigen worden en dat je kracht en flexibiliteit verbeteren. De lessen zijn laagdrempelig met een ontspannen en gezellige sfeer. Kom het gerust eens uitproberen, wellicht is het iets voor jou!

 

Zien we jou binnenkort bij de Power yoga les in Staphorst? Meld je dan via onderstaand formulier aan voor een gratis proefles.

VRAAG HIER JE GRATIS PROEFLES YOGA AAN

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan