Search

Indoor Survival Staphorst

DE LEUKSTE SURVIVALBAAN VAN STAPHORST EN OMGEVING

Family Fit Indoor Survival is de nieuwe sportsensatie in Staphorst. Wij beschikken over een in- en outdoor survivalbaan en bieden trainingen aan onder professionele begeleiding. Onze in- en outdoor locatie beschikt over de nieuwste hindernissen die je tegen kunt komen bij je eerste obstacle of survival run.

Ga jij de uitdaging aan op onze survivalbaan? Kom dan onze trainingen volgen, waarbij je leert om techniek, uithoudingsvermogen en kracht op de juiste manier met elkaar te combineren.

Family Fit indoor survival bestaat inmiddels alweer 6 jaar. Family Fit was de eerste indoor trainingslocatie in Nederland. Inmiddels hebben wij ook een prachtige outdoor trainingsbaan rondom het pand. Wij zijn meerdere keren gekroond tot beste in- en outdoor trainingslocatie van Nederland.

WAT IS SURVIVAL TRAINING? 

Survivalrun is een sport die op elk niveau beoefend kan worden. Het is een uitdagende sport waar je op een speelse wijze werkt aan je lichaam en natuurlijk techniek, kracht, conditie, en doorzettingsvermogen. Het leuke van survival training is de uitdaging en de variatie tijdens de trainingen. Stap voor stap gaan we de hindernissen bij langs om de juiste techniek en skills te beoefenen.

DE VOORDELEN VAN SURVIVAL

Waarom je survival een keer moet proberen!

Allereerst omdat het natuurlijk super leuk is om te doen en het waarschijnlijk buiten je comfort zone ligt. Bijkomend voordeel is dat je, met de techniek die je bij ons leert, een enorme spiermassa en conditie opbouwt. Wij stellen samen met jou je persoonlijke doel op en gaan resultaatgericht aan de slag.

Hou jij van een uitdaging? Twijfel dan niet en meld je aan voor een proeftraining.

EIGENAAR FRANS MUSSCHE

Frans Mussche, eigenaar van Family Fit indoor survival, heeft van zijn passie werkelijkheid gemaakt en is al jaren fanatiek deelnemer van diverse obstakel runs. Door te blijven oefenen kreeg hij de techniek goed onder de knie. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij Europees kampioen is geworden en daarnaast diverse runs heeft gewonnen.

  • Wereld kampioen 2019 AG 25-29 Londen
  • WK OCR 2018 10e & 12e plaats Londen
  • EK OCR 2018 8e plaats Polen
  • EK OCR 2017 2e plaats Duitsland
  • WK OCR 2017 13e plaats Canada
  • Finalist Ninja Warroir 9e plaats Nederland
  • Nederlandsruigte RTL7 2e plaats
  • WK OCR 2016 14e plaats Canada
  • Europees kampioen OCR 2016 Nederland
  • WK OCR 2015 13e plaats Amerika

Frans is verantwoordelijk voor alle survival trainingen.

VRAAG HIER JE GRATIS PROEFLES INDOOR SURVIAL AAN

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan