Search

Fysio Staphorst

CoFysio bij FamilyFit

CoFysio is de fysiotherapeut die samenwerkt met FamilyFit Staphorst. U kunt hier terecht met uw klachten aan het bewegingsapparaat waardoor bewegen belemmerd wordt. Voor klachten waardoor mensen zeer beperkt worden tot topsporters die het uiterste van hun lijf vragen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor fysiotherapie bij revalidatie of na een operatie, ziekte of ongeval.

De fysiotherapeut adviseert, begeleidt bij blessures aan spieren, pezen, banden en gewrichten. Hiervoor kunnen verschillende behandelmethodes gebruikt worden:

  • Mobiliseren
  • Masseren
  • Oefentherapie
  • Manuele therapie
  • Dryneedling

Met mobiliseren wordt het gewricht bewogen zodat deze vrijer beweegt. Tijdens masseren worden spieren of ligamenten gestimuleerd om weer vrijer te bewegen. Daarnaast kan er gebruikt gemaakt worden van de manuele therapie als een gewricht geblokkeerd is. Ook kan dryneedling toegepast worden. Daarbij wordt er met een heel klein naaldje triggerpoints aangeprikt om deze te ontladen. Deze behandeling helpen ook erg goed bij uitstralende klachten naar armen of benen.

De fysiotherapie werkt nauw samen met FamilyFit. Sporters kunnen vrijblijvend vragen stellen of advies krijgen bij een blessure. Maar ook al ze bij een sport oefening last hebben kan er samen gekeken worden hoe de oefening aangepast kan worden zodat dit weer beter gaat. Daarnaast kan in samenwerking met FamilyFit Staphorst een oefenschema opgesteld worden. CoFysio heeft een behandelruimte bij FamilyFit Staphorst in en is dus fysiotherapie in Staphorst.

Corien Jansen is de fysio in Staphorst. Ze is fysiotherapeut, manueel therapeut en heeft veel ervaring met dryneedling. Ze heeft veel revalidaties begeleidt na operaties aan de rug, knie, schouder en heup en is jaren lang vaste therapeut van een basketbalvereniging geweest.

Inloopspreekuur

Elke maandagavond van 18.00 uur tot 18.45 uur is er de mogelijkheid om vrijblijvend advies te vragen tijdens het inloopspreekuur. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met info@cofysio.nl of 06-25245694

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.