Search

Huisregels

Het lidmaatschap kan uitsluitend in het sportcentrum via het daarvoor bestemde opzegformulier worden beëindigd. Dit formulier is verkrijgbaar bij de receptie. (opzegtermijn is 4 weken).

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Family fit om doorlopende incasso-opdrachten te versturen naar uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van family fit. Family Fit ziet af van de pre notificatie, Family Fit zal incasseren op de volgende data, de 14e of 28e van de maand, mits het in het weekend valt dan zal het een dag ervoor of erna geïncasseerd worden. Lesgeld is per 4 weken, en de betaling is vooraf.

Indien u het niet eens bent met deze afschrijving dan kunt u het terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. (vraag uw bank naar de voorwaarden).

Abonnementsgelden kunnen tussentijds worden verhoogd op grond van de economische ontwikkelingen in Nederland. Indexcijfers worden berekend door het bureau van Statistiek.

Family Fit stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen of voor beschadigingen of kwijtraken van eigendommen.

Ondergetekende ontvangt na betaling van het startgeld een clubpas. Deze dient men voorafgaande aan de training of les af te geven bij de balie.

De overeenkomst dient ondertekend te worden ingeleverd. Voor minderjarigen is de handtekening van de wettelijke vertegenwoordiger vereist.

Indien niet betaald wordt binnen de gestelde betalingstermijn, zal de vordering te incassering uit handen worden gegeven. Hieraan zijn kosten verbonden die voor rekening zijn van de cursus.

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.