Search

Bootcamp Staphorst

BOOTCAMP IN STAPHORST

Bootcamp is een groepstraining die in de buitenlucht wordt gehouden. Het doel van deze trainingen is het verbeteren van je conditie en het versterken van je kracht. Tijdens de training wordt er veel gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld stoepranden, boomstronken, hekken en bankjes.

 WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS EEN BOOTCAMP TRAINING? 

‘Plezier, uitdagend, doorzettingsvermogen, verleg je grenzen en frisse buitenlucht’, zo zou je een bootcamp bij Family Fit in Staphorst kunnen omschrijven. Bootcamp is dé manier om effectief te werken aan je fitheid. Het resultaat van deze trainingen is een betere conditie, een strakker lichaam, betere houding en meer kracht.

Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Een training bestaat doorgaans uit hardlopen, intervaltraining, specifieke fitnessoefeningen die meestal in de buitenlucht uitgevoerd kunnen worden, zonder inzet van extra apparaten.

Onze bootcamps zijn toegankelijk voor iedereen en zitten vol met leuke- en resultaatgerichte oefeningen. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je wel fit, sterk en strak worden? Dan is bootcamp echt iets voor jou! Meld je aan voor een gratis proeftraining via onderstaand formulier.

VRAAG HIER JE GRATIS PROEFLES BOOTCAMP AAN

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan