Nieuws

 • Personal FiT Programma

  NIEUW BIJ FAMILY FIT,  Personal FiT Programma, Persoonli...

  Lees meer
 • Aangepaste openingstijden zomervakantie

  Vanaf maandag 12 juli a.s. zullen wij ons vakantierooster invoeren, dit bet...

  Lees meer
Meer nieuws

Lucie Mol*

* Ik was mijn 0,0-conditie meer dan zat en wilde weer graag een lichaam dat zich fit voelt. Ik wilde ook graag zwaarder worden aan spieren én ik wilde mijn flexibiliteit weer terug. Ik voelde er echter niets voor om opnieuw terecht te komen in altijd pijn aan mijn lijf, aan mijn gewrichten en vooral mijn rug vanwege fybromyalgie.

Ik nam het aanbod aan om de combinatie Milon en Five acht weken uit te proberen. Ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven. Ja, natuurlijk kreeg ik pijn aan mijn lijf en kon ik niet meer slapen. Toen bleek de goede begeleiding; een andere volgorde van werken bleek voor mij beter, eerst Five na spieren warmlopen en daarna pas Milon zodat mijn spieren niet teveel zouden afkoelen. En de begeleiding schroefde ook de weerstand van de apparaten van Milon terug. Mijn spieren kregen weer meer rust. Vanaf dat moment ging het beter, minder pijn en weer beter slapen. Heel langzaam opbouwen met kleine stapjes, mezelf de tijd gunnen en oppassen voor de valkuil van mijn eigen enthousiasme. Daar doe ik het nu mee.

De apparaten van de Five waren een heel ander verhaal. Al direct bij de eerste keer dat ik de oefeningen deed voelde ik de energie in mijn lichaam gaan stromen. Wow dit had ik nodig. Een bilspier vanuit mijn rug die al langere tijd pijn deed, vanwege een beklemming die maar niet wilde overgaan, heeft er ook baat bij. Er is geen beklemming en geen pijn meer. En zelfs mijn spieren vanuit mijn nek naar de rug die gemeen zeer konden doen, hebben nu meer ruimte gekregen en doen al veel minder pijn. Ja ik ben heel enthousiast met de toestellen van Five die me helpen om weer flexibel te worden. En dat was al snel voelbaar.

Na 8 weken wilde ik graag verdergaan. Ik had er vertrouwen in. Natuurlijk kan ik niet echt zwaarder worden met spierkracht, dat was teveel gevraagd en zeer zeker niet in korte tijd. Daar zouden mijn spieren onmiddellijk tegen protesteren. Meer uithoudingsvermogen krijg ik wel. Ik heb met mezelf en Family Fit een afspraak gemaakt voor 1½  jaar, voor zowel Milon als Five. Toen ik het contract voor Five had getekend begon mijn energie in mijn lichaam te lachen en te sprankelen. Ik kan het niet anders uitdrukken, nog nooit had ik dit gevoeld, ik moest vanzelf meelachen. Ik weet dat dit is wat mijn lichaam nu nodig heeft. Het is echt een perfecte combinatie voor mij. Met Milon werk ik aan meer spierkracht en uithoudings-vermogen zonder overbelasting (!) en met Five werk ik aan flexibiliteit. Samen met de loopband kan ik volgend jaar weer een bergtocht gaan maken. Yes daar ga ik voor. Ik voel dat me dat gaat lukken. Gewoon blijven volhouden en langzaam opbouwen.

12 weken geleden, toen ik begon, kon ik 10 minuten in de tuin werken en dan was ik op – mijn spieren wilden dan niet meer. Nu, na 12 weken kan ik al 1½ uur rustig aan in de tuin werken. En ik geniet ervan. Het gaat goed met mij, ik kan het iedereen aanbevelen. De begeleiding is geweldig de sfeer heel prettig en het is niet massaal. En soms een sauna na afloop is nog een extra cadeautje voor mijn spieren. Ik voel me fijn bij Family Fit. Ook iets voor jou?

Disclaimer

Op deze site staan een aantal aanmeldformulieren. Deze zijn puur bedoeld om jou te helpen met het verbeteren van jouw fitheid, conditie en gezondheid. Je gegevens worden niet met derden gedeeld. Het enige dat gebeurd is: Family Fit belt je op om uit te leggen hoe de desbetreffende actie werkt en maakt een afspraak met je. Door het invullen van één van de formulieren ga je daarmee akkoord. Na het invullen van een formulier zit je nergens aan vast. Je wordt gebeld voor vrijblijvende informatie.

De werkwijze na het invullen van een formulier op de website is als volgt:

 • We bellen je voor meer informatie
 • Indien je geen interesse hebt, laten we het daarbij
 • Indien je wel interesse hebt, maken we een afspraak om te kijken of jij geschikt bent om te starten met sporten bij Family Fit.

Daarna helpen we je te starten met sporten

Sporten bij Family Fit is geen garantie tot afvallen. De resultaten verschillen per persoon. Een vereiste is dat je o.a. beweegt tijdens en na de programma's. Het personeel van Family Fit staat voor je klaar om je hierbij te helpen.

Onderstaand vind je een aantal ervaringen van leden van Family Fit. Afvallen ging bij hen via het trainen bij Family Fiten de verschillende vormen van fitness die Family Fit aanbiedt:

Sportervaringen bij Family Fit van Annet Arts
Sportervaringen bij Family Fit van Marco Hiensch

Family Fit doet geen garanties tot een exact resultaat. Wel kunnen we melden dat als je de richtlijnen volgt, de kans op afvallen en resultaat het grootst is. Dit soort zaken bespreekt het personeel van Family Fit dan ook met je voor je van start gaat.

Vragen of contact opnemen kan ook via onderstaande mogelijkheden:
Telefoon: 0522 - 46 46 35
Email: info@family-fit.nl

Nieuws

 • Personal FiT Programma

  NIEUW BIJ FAMILY FIT,  Personal FiT Programma, Persoonli...

  Lees meer
 • Aangepaste openingstijden zomervakantie

  Vanaf maandag 12 juli a.s. zullen wij ons vakantierooster invoeren, dit bet...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Family Fit Sport & Bewegingscentrum
Wethouder Timmermanstraat 7b
7951 SH Staphorst

0522 – 46 46 35
 • Kinderfeestjes bij Family Fit

  Kinderfeestjes bij Family Fit

  Jarig zijn is een groot feest, zeker wanneer je samen met je vriendjes en vriendinnetjes komt dansen, feesten en springen bij Family Fit. Graag organiseren wij jouw feestje!

  Lees meer
 • Milon Cirkel

  Tijdelijk: gratis Milon Cirkel

  Is de Milon Cirkel wat voor u?Meer afvallen? Meer energie? En genoeg vrije tijd behouden? Maak dan nú gratis kennis met de Milon Cirkel.

  Lees meer
 • De sportschool in Staphorst

  Sportschool Staphorst

  Family Fit is geen gewone sportschool. Wij bieden onze leden unieke manieren van fitness. Daarbij kunt u ook persoonlijke begeleiding krijgen.

  Lees meer
 • Annet Arts*

  " *Sinds 1995 sport ik al bij Family Fit. Altijd ga ik er met plezier heen en ik doe meestal de groepslessen..."

  Annet Arts*
 • Robert jan Hillhorst*

  " *Al sinds mijn geboorte heb ik een beperking aan de linkerzijde van mijn lichaam. Oefeningen op..*"

  Robert jan Hillhorst*
 • H. Hattem-Boesenkool en T. Bloemert-Redder*

  "* Ook wij sporten op de apparaten van de Milon Cirkel. Sporten is goed voor onze gezondheid, en op aanraden van een..*"

  H. Hattem-Boesenkool en T. Bloemert-Redder*
 • Janny Smit-Courtz*

  " *Ik ben 51 jaar. Ieder jaar, op 1 januari nam ik me voor om eens flink te gaan afvallen en meer aan bewegen te.. *"

  Janny Smit-Courtz*
 • Felicia Veijer*

  " “Ik ben begonnen met de Milon Cirkel omdat ik graag wat gewicht wilde verliezen. En geloof me, het is echt een.. *"

  Felicia Veijer*
 • Marco Hiensch*

  " *Ik ben al meer dan 30 kilo afgevallen door het trainen op de Milon cirkel!"

  Marco Hiensch*
 • Klaasje*

  " *Nu ik de oefeningen op de Five doe is mijn rug veel soepeler en sta ik veel rechterop"

  Klaasje*
 • Kilian Horstede*

  " *Het lopen op de loopband was voor mij zeer moeilijk, dit heb ik samen met de coach langzaam opgebouwd"

  Kilian Horstede*
 • Lummie Troost*

  " *Sinds 1,5 jaar doet ik nu de Milon cirkel met veel plezier."

  Lummie Troost*
 • Lucie Mol*

  " *Mijn conditie was 0,0 %"

  Lucie Mol*
 • Marja 15 kilo kwijt dankzij MY LINE VOEDINGSCURSUS FAMILY FIT*

  " *15 kilo kwijt Dankzij MY LINE"

  Marja 15 kilo kwijt dankzij MY LINE VOEDINGSCURSUS FAMILY FIT*
 • arnold

  "26 kilo kwijt door my line en trainen op de milon cirkel"

  arnold
 • Alie Schoenmaker

  "12 kg afgevallen met Myline voedings- en leefstijl curus"

  Alie Schoenmaker
 • Kees Roorda

  "Mooie referentie van een tevreden klant"

  Kees Roorda
 • Johan en Gea van der Struik*

  "Je kunt hier terecht voor sport op maat!"

  Johan en Gea van der Struik*
 • Jan Wesseling*

  " *Nadat ik een jaar geleden een herseninfarct heb gehad en een revalidatietraject heb afgerond, ben ik begonnen bij Family Fit"

  Jan Wesseling*
 • Jantje Hulst-Kooiker*

  "* Afgelopen april heb ik de stap gewaagd om wekelijks te gaan sporten. Het werd mij aangeraden vanwege mijn gezondheid.."

  Jantje Hulst-Kooiker*
 • Hendrik Veyer*

  " *Mijn orthopeed gaf mij het advies gegeven om af te vallen. In eerste instantie heb ik gekozen om naar een diëtiste te.."

  Hendrik Veyer*
 • Wilma van den dolder*

  " *Al sinds jonge leeftijd heb ik last van versleten kniegewrichten, waardoor bewegen niet altijd een pretje is geweest. Sinds."

  Wilma van den dolder*
 • Mario Fes*

  " *Ik heb altijd geroepen 'mijn sport is transport'! Ik deed ook alleen aan denksport, maar lichamelijke sport, dat.."

  Mario Fes*