Nieuws

  • Ladies only kick/ boksen training

    Ladies only kick/ boksen training is exclusief voor vrouwen en is dé p...

    Lees meer
  • openingstijden zomer Family Fit

    Vanaf 23 juli tot 3 september geopend:    Ma 06. 30 tot 11.00.&nbs...

    Lees meer
Meer nieuws

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Family Fit Sport & Bewegingscentrum gevestigd aan de Wethouder Timmermanstraat 7b, 7951 SH in Staphorst. KvK-inschrijfnummer: 05056265 met 105155780B01. Voor vragen of contact kun je mailen met info@family-fit.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. We onderscheiden 5 typen persoonsgegevens die we op deze website verwerken:
 

  1. Informatieaanvraag: veruit de meeste formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over een specifiek (fitness)programma, de tarieven, aanbiedingen of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

  2. Lidmaatschapadvies: wil je weten welk lidmaatschap of programma het beste bij je past? Dan hebben we iets meer informatie nodig dan naam, e-mail en telefoonnummer. We vragen je om, vrijwillig, antwoord te geven op een aantal vragen met betrekking tot jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen bij een lidmaatschap. Jouw contactgegevens in combinatie met deze antwoorden worden uitsluitend gebruikt om jou vervolgens te informeren en adviseren over het best passende lidmaatschap.

  3. Kennismakingsafspraak: zowel een informatieaanvraag als lidmaatschapsadvies kan worden vervolgd met een uitnodiging om online een kennismakingsafspraak te maken. Als je besluit dit te doen (vrijwillig!), dan worden jouw persoonsoonsgegevens gebruikt om het door jouw gekozen afspraakmoment te bevestigen per e-mail/telefoon/sms.

  4. Nieuwsbrief: het kan zijn dat je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd middels een verplichte dubbele opt-in. Na het aanmelden ontvang je periodiek de nieuwsbrief per e-mail om jou van de dienstverlening en algemene informatie rondom Family Fit Sport & Bewegingscentrum te voorzien.

  5. Inschrijfformulier: het kan ook zijn dat we gebruik maken van een inschrijfformulier waarin we meer persoonsgegevens vragen dan naam, e-mail en telefoonnummer. Het inschrijfformulier dient ervoor om jou de kans te geven digitaal lid/klant te worden van Family Fit Sport & Bewegingscentrum en voldoet aan alle wetgeving op dat gebied. Na inschrijving nemen we telefonisch contact met je op. Je hebt altijd het recht om je inschrijving te annuleren binnen de wettelijk bepaalde bedenktijd.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor alle reguliere contactformulieren (doel 1, 2 en 3 zoals bovenstaand beschreven) geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten. Bij een nieuwsbrief aanmelding bewaren we jouw gegevens zolang jij ingeschreven bent, je kunt je ten alle tijden zelf actief afmelden via een link in de nieuwsbrief.  Bij een online inschrijfformulier om klant/lid te worden van ons bedrijf, bewaren we jouw persoonsgegevens gedurende het gehele lidmaatschap om uitvoering te kunnen geven aan de overeenkomst. Ook als jouw gegevens tussentijds verwijderd zijn uit de informatie- en/of nieuwsbriefdatabase.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Family Fit Sport & Bewegingscentrum samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Een belangrijke partner is www.YourFitStart.com, onderdeel van marketingbureau Hidden Profits Marketing. Deze website zorgt ervoor dat wij als bedrijf met jou als consument in contact kunnen komen en verwerkt/heeft dus toegang tot jouw gegevens. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@family-fit.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • Ladies only kick/ boksen training

    Ladies only kick/ boksen training is exclusief voor vrouwen en is dé p...

    Lees meer
  • openingstijden zomer Family Fit

    Vanaf 23 juli tot 3 september geopend:    Ma 06. 30 tot 11.00.&nbs...

    Lees meer
Meer nieuws

Contact

Family Fit Sport & Bewegingscentrum
Wethouder Timmermanstraat 7b
7951 SH Staphorst

0522 – 46 46 35
  • Kinderfeestjes bij Family Fit

    Kinderfeestjes bij Family Fit

    Jarig zijn is een groot feest, zeker wanneer je samen met je vriendjes en vriendinnetjes komt dansen, feesten en springen bij Family Fit. Graag organiseren wij jouw feestje! We beginnen met limonade en gaan dan snel aan de slag… dansen, spelletjes gecombineerd met diverse oefeningen om weer af te sluiten met heerlijke limonade met wat lekkers.

    Hieronder staan een aantal mogelijkheden, natuurlijk is het helemaal jouw feestje en is een combinatie ook mogelijk.

    Kidsfit Fitness Feest

    We gaan fitnessen! Onder begeleiding gaan we op verschillende toestellen aan de gang. Arm-, been-, rug- en buikspieren gaan we trainen. Daarnaast testen we de conditie van jou en je vrienden.

    Kids Zumba Feest

    Heerlijk dansen op de muziek, feestelijke kleren aan en natuurlijk veel lol! Veel dansstijlen komen voorbij: hiphop, salsa en zelfs latin. Een dyniamisch kinderfeestje vol heerlijke en stoere moves.

    Kids Boks Feest

    Tijd om aan de slag te gaan! Onder leiding van een instructrice leren we verschillende stoot- en traptechnieken uit verschillende vechtsporten.

    Drums Alive Feest

    Heerlijk drummen op grote ballen op verschillende muziekstijlen. Een mix van drummen en bewegen, wat wil je nog meer! Tijdens jouw feest gaan we swingen en ritmisch met drumsticks op de bal slaan, heerlijk muzikaal en toch sportief bezig zijn.

    Lees meer
  • Milon Cirkel

    Tijdelijk: gratis Milon Cirkel

    Stap 1: Is de Milon Cirkel wat voor u?

    "Meer afvallen? Meer energie? Meer spiermassa?" En genoeg vrije tijd behouden? Maak dan nú 14 dagen gratis kennis met de Milon Cirkel. Uniek in Staphorst en omgeving. Alléén geldig voor niet-leden. 

    Wat maakt de Milon Cirkel anders?

    Korter sporten in 1 cirkel met meer resultaat:

    • Sport slechts 2x per per 10 dagen
    • Slechts 35 minuten per bezoek
    • 12 toestellen voor alle spiergroepen
    • 15x meer resultaat dan normaal fitness
    • Toestellen onthouden u instellingen
       

    Stap 2: Aanmelden 14 dagen gratis Milon Cirkel 

    Wilt u 14 dagen lang gratis de Milon Cirkel proberen? Meldt u zich dan hieronder aan. Vul uw gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contactopgenomen voor een persoonlijke kennsimaking. Let op: slechts 20 plekken beschikbaar en geldig voor niet-leden. 

    Lees meer
  • De sportschool in Staphorst

    Sportschool Staphorst

    Family Fit is geen gewone sportschool. Wij bieden onze leden unieke manieren van fitness. Daarbij kunt u ook persoonlijke begeleiding krijgen.

    Geen zin om elke keer naar de sportschool te gaan en vervelende oefeningen te doen? Het Sport- en Bewegingscentrum Family Fit heeft de oplossing. Met de Milon Cirkel duurt een training 35 minuten, maar het effect is 15 x groter dan gewone fitness.

    Het nieuwe programma five® zorgt er voor dat de spieren weer kunnen ontspannen. Hierdoor optimaliseert en versterkt het spiersysteem. Op het werk of op school heeft het lichaam veel te verduren door een verkeerde houding of het lange staan. Five® is tegen pijn en gewrichtsproblemen. Dit is tevens een goede toevoeging van het sporten op de sportschool.

    Groepslessen zijn er om gezellig met een groep te sporten. Voor sommige mensen is dat leuker dan gewoon naar de sportschool gaan. Met elkaar bewegen motiveert en er is voor iedereen wat wils!

    Ook kunt u bij Family Fit terecht voor gewone fitness. Denk hierbij aan cardio en krachttraining. In de zaal staan verschillende fitnessapparaten waar u zelf kunt trainen.  

    Ja, ik wil 1 week gratis kennismaken met sportschool Family Fit

    Meldt u zich dan hieronder aan. Vul uw gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen. 

    {formulier-2}

    Lees meer
  • Annet Arts*

    " *Sinds 1995 sport ik al bij Family Fit. Altijd ga ik er met plezier heen en ik doe meestal de groepslessen..."

    Annet Arts*
  • Robert jan Hillhorst*

    " *Al sinds mijn geboorte heb ik een beperking aan de linkerzijde van mijn lichaam. Oefeningen op..*"

    Robert jan Hillhorst*
  • H. Hattem-Boesenkool en T. Bloemert-Redder*

    "* Ook wij sporten op de apparaten van de Milon Cirkel. Sporten is goed voor onze gezondheid, en op aanraden van een..*"

    H. Hattem-Boesenkool en T. Bloemert-Redder*
  • Janny Smit-Courtz*

    " *Ik ben 51 jaar. Ieder jaar, op 1 januari nam ik me voor om eens flink te gaan afvallen en meer aan bewegen te.. *"

    Janny Smit-Courtz*
  • Felicia Veijer*

    " “Ik ben begonnen met de Milon Cirkel omdat ik graag wat gewicht wilde verliezen. En geloof me, het is echt een.. *"

    Felicia Veijer*
  • Marco Hiensch*

    " *Ik ben al meer dan 30 kilo afgevallen door het trainen op de Milon cirkel!"

    Marco Hiensch*
  • Klaasje*

    " *Nu ik de oefeningen op de Five doe is mijn rug veel soepeler en sta ik veel rechterop"

    Klaasje*
  • Kilian Horstede*

    " *Het lopen op de loopband was voor mij zeer moeilijk, dit heb ik samen met de coach langzaam opgebouwd"

    Kilian Horstede*
  • Lummie Troost*

    " *Sinds 1,5 jaar doet ik nu de Milon cirkel met veel plezier."

    Lummie Troost*
  • Lucie Mol*

    " *Mijn conditie was 0,0 %"

    Lucie Mol*
  • Marja 15 kilo kwijt dankzij MY LINE VOEDINGSCURSUS FAMILY FIT*

    " *15 kilo kwijt Dankzij MY LINE"

    Marja 15 kilo kwijt dankzij MY LINE VOEDINGSCURSUS FAMILY FIT*
  • arnold

    "26 kilo kwijt door my line en trainen op de milon cirkel"

    arnold
  • Alie Schoenmaker

    "12 kg afgevallen met Myline voedings- en leefstijl curus"

    Alie Schoenmaker
  • Gekelien Kuijers

    "Het is gelukt.....afvallen!"

    Gekelien Kuijers
  • Kees Roorda

    "Mooie referentie van een tevreden klant"

    Kees Roorda
  • Johan en Gea van der Struik*

    "Je kunt hier terecht voor sport op maat!"

    Johan en Gea van der Struik*
  • Jan Wesseling*

    " *Nadat ik een jaar geleden een herseninfarct heb gehad en een revalidatietraject heb afgerond, ben ik begonnen bij Family Fit"

    Jan Wesseling*
  • Jantje Hulst-Kooiker*

    "* Afgelopen april heb ik de stap gewaagd om wekelijks te gaan sporten. Het werd mij aangeraden vanwege mijn gezondheid.."

    Jantje Hulst-Kooiker*
  • Hendrik Veyer*

    " *Mijn orthopeed gaf mij het advies gegeven om af te vallen. In eerste instantie heb ik gekozen om naar een diëtiste te.."

    Hendrik Veyer*
  • Wilma van den dolder*

    " *Al sinds jonge leeftijd heb ik last van versleten kniegewrichten, waardoor bewegen niet altijd een pretje is geweest. Sinds."

    Wilma van den dolder*
  • Mario Fes*

    " *Ik heb altijd geroepen 'mijn sport is transport'! Ik deed ook alleen aan denksport, maar lichamelijke sport, dat.."

    Mario Fes*

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.