Nieuws

 • Openingstijden in de zomer

  Bekijk hieronder de openingstijden in de zomer van 18 jul 2020 t/m 8 aug 2020

  Lees meer
 • Schone lucht is gezonde lucht

  Hoe beter de luchtreiniging in (openbare) ruimtes, hoe kleiner de kans dat onder andere virussen verspreid worden.

  Lees meer
Meer nieuws

Groepsfitness bij Family Fit in Staphorst

 

 Personal Training

Personal training is de oplossing voor iedereen die wil afvallen, zijn conditie wil verbeteren of gewoon een stok achter de deur nodig heeft. Trainen met een personal trainer zorgt er voor dat je net een stapje verder gaat en harder traint. Onder professionele begeleiding bereik je op een veilige en verantwoorde manier je doel. Dus aan de slag! Lees meer..

 

   Hatha Yoga

Steeds meer mensen zoeken tegenwoordig manieren om zich te ontspannen, om te gaan met stress en gezond te blijven. Herken je dit? Dan is yoga misschien iets voor jou! Lees meer..

 

 

   Powerles (Insanity)

Deze les is uitdagend, zit vol met power en is zeer intensief. Het is een training met veel interval en zoveel mogelijk herhalingen, waarvan het zweet je uitbreekt, je hartslag verhoogt en daardoor verbrand je vet en bouw je conditie op. 
Lees verder..
 

Op een verantwoorde manier leren kinderen met elkaar omgaan en worden de beginselen van het kickboksen overgebracht. Door het beoefenen van een vechtsport krijgen kinderen onder andere een betere motoriek, sneller reactievermogen, scherpere coördinatie en uiteraard een betere conditie.
Lees verder..
 

   Tacoyo

Tacoyo is de nieuwste groepsles waar iedereen aan mee kan doen! De focus bij deze groepsles ligt bij het krijgen van een gezond lichaam. Tacoyo-oefeningen geven niet alleen resultaat op spierniveau maar tevens op hart- en longniveau.
Lees verder..

 

   Boksen

Voor de echte stoere mannen en vrouwen onder ons hebben wij de perfecte groepsles, namelijk (kick)boksen! Wij leren u de basistechnieken van het (kick)boksen. Een sport waarbij alle spieren alle spieren aan bod komen, maar waar u voornamelijk uw buik- en rugspieren gebruikt.
Lees verder..

 

De nieuwe groepsles is perfect om je coördinatie te verbeteren. Tijdens deze les sla je met drumsticks op een zitbal, maar ook op de bal naast je of achter je. 
Lees verder.. 


 

Bodyshake is uw 45 minuten los gaan! Tijdens deze ultieme buik- en rugtraining (core) wordt er gebruik gemaakt van een buis met een bewegende massa erin. Door verschillende maten kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen.
Lees verder..

 

Total bodyworkout! Onder begeleiding van muziek werkt u aan alle facetten voor een fit, strak en mooi lichaam: cardio, krachtoefeningen én core-training (evenwicht door optimale kracht in de buik, rug en heup).
Lees verder.. 

 

   Pilates

Pilates omvat een trainingsmethode waarbij de kwaliteit van de oefeningen belangrijker is dan de kwantiteit. In groepsverband doet u namelijk op relatief rustig tempo specifieke rek- en spierversterkende oefeningen. Deze worden in een vaste volgorde uitgevoerd waarbij de nadruk ligt op balans en kwaliteit van de oefening.
Lees verder..
 

Spinning is één van de meest favoriete groepslessen, samen indoor fietsen op energieke muziek. Aan de hand van intensieve intervaltraining waant u zich door bergen en dalen onder begeleiding van ‘n enthousiaste motiverende coach. Deze laat u zowel zittend als staand fietsen terwijl u de weerstand van de fiets aanpast.
Lees verder..
 

   BBB

Deze workout is een totale workout voor iedereen die doelgericht en efficiënt wil shapen en afvallen, want geheel in het teken van de drie grote spiergroepen: Buik, Billen en Benen.
Lees verder..
 

Met deze workout doet u in groepsverband intensieve krachtoefeningen met halters en gewichten. Dit op muziek, met voor iedere spiergroep een passend muzieknummer; de oefeningen kunnen dus zowel langzaam als explosief zijn.
Lees verder..
 

   Zumba

Als u van dansen houdt is dit de ideale groepsles.Bij Zumba gebruiken we verschillende muziek- en dansstijlen, een mix van club fiesta, zumba en streetdance. De intensieve training zorgt ervoor dat u calorieën verbrandt terwijl u plezier maakt.
Lees verder..
 

Heerlijk buiten bewegen en sporten kan ook bij Family Fit! Tijdens deze les variëren de oefeningen van hardlopen tot opdrukken. We werken aan uithoudingsvermogen, rug, heup- en buikspieren en verbeteren de lichaamshouding.
Lees verder..

 

Wat is er nou zo leuk aan circuit training? Elke keer is deze training weer anders. Sowieso train je je hele lichaam tijdens deze training. Soms doe je cardio oefeningen tussendoor en de andere keer doe je meedere kracht oefeningen
Lees verder..

Jump-Fit is een leuke en energieke workout die voor iedereen geschikt is. Tijdens een Jump-Fitwork-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werken, veel meer dan bij vergelijkbare duursporten.

Lees verder..

Nieuws

 • Openingstijden in de zomer

  Bekijk hieronder de openingstijden in de zomer van 18 jul 2020 t/m 8 aug 2020

  Lees meer
 • Schone lucht is gezonde lucht

  Hoe beter de luchtreiniging in (openbare) ruimtes, hoe kleiner de kans dat onder andere virussen verspreid worden.

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Family Fit Sport & Bewegingscentrum
Wethouder Timmermanstraat 7b
7951 SH Staphorst

0522 – 46 46 35
 • Kinderfeestjes bij Family Fit

  Kinderfeestjes bij Family Fit

  Jarig zijn is een groot feest, zeker wanneer je samen met je vriendjes en vriendinnetjes komt dansen, feesten en springen bij Family Fit. Graag organiseren wij jouw feestje! We beginnen met limonade en gaan dan snel aan de slag… dansen, spelletjes gecombineerd met diverse oefeningen om weer af te sluiten met heerlijke limonade met wat lekkers.

  Hieronder staan een aantal mogelijkheden, natuurlijk is het helemaal jouw feestje en is een combinatie ook mogelijk.

  Kidsfit Fitness Feest

  We gaan fitnessen! Onder begeleiding gaan we op verschillende toestellen aan de gang. Arm-, been-, rug- en buikspieren gaan we trainen. Daarnaast testen we de conditie van jou en je vrienden.

  Kids Zumba Feest

  Heerlijk dansen op de muziek, feestelijke kleren aan en natuurlijk veel lol! Veel dansstijlen komen voorbij: hiphop, salsa en zelfs latin. Een dyniamisch kinderfeestje vol heerlijke en stoere moves.

  Kids Boks Feest

  Tijd om aan de slag te gaan! Onder leiding van een instructrice leren we verschillende stoot- en traptechnieken uit verschillende vechtsporten.

  Drums Alive Feest

  Heerlijk drummen op grote ballen op verschillende muziekstijlen. Een mix van drummen en bewegen, wat wil je nog meer! Tijdens jouw feest gaan we swingen en ritmisch met drumsticks op de bal slaan, heerlijk muzikaal en toch sportief bezig zijn.

  Lees meer
 • Milon Cirkel

  Tijdelijk: gratis Milon Cirkel

  Stap 1: Is de Milon Cirkel wat voor u?

  "Meer afvallen? Meer energie? Meer spiermassa?" En genoeg vrije tijd behouden? Maak dan nú 14 dagen gratis kennis met de Milon Cirkel. Uniek in Staphorst en omgeving. Alléén geldig voor niet-leden. 

  Wat maakt de Milon Cirkel anders?

  Korter sporten in 1 cirkel met meer resultaat:

  • Sport slechts 2x per per 10 dagen
  • Slechts 35 minuten per bezoek
  • 12 toestellen voor alle spiergroepen
  • 15x meer resultaat dan normaal fitness
  • Toestellen onthouden u instellingen
    

  Stap 2: Aanmelden 14 dagen gratis Milon Cirkel 

  Wilt u 14 dagen lang gratis de Milon Cirkel proberen? Meldt u zich dan hieronder aan. Vul uw gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contactopgenomen voor een persoonlijke kennsimaking. Let op: slechts 20 plekken beschikbaar en geldig voor niet-leden. 

  Lees meer
 • De sportschool in Staphorst

  Sportschool Staphorst

  Family Fit is geen gewone sportschool. Wij bieden onze leden unieke manieren van fitness. Daarbij kunt u ook persoonlijke begeleiding krijgen.

  Geen zin om elke keer naar de sportschool te gaan en vervelende oefeningen te doen? Het Sport- en Bewegingscentrum Family Fit heeft de oplossing. Met de Milon Cirkel duurt een training 35 minuten, maar het effect is 15 x groter dan gewone fitness.

  Het nieuwe programma five® zorgt er voor dat de spieren weer kunnen ontspannen. Hierdoor optimaliseert en versterkt het spiersysteem. Op het werk of op school heeft het lichaam veel te verduren door een verkeerde houding of het lange staan. Five® is tegen pijn en gewrichtsproblemen. Dit is tevens een goede toevoeging van het sporten op de sportschool.

  Groepslessen zijn er om gezellig met een groep te sporten. Voor sommige mensen is dat leuker dan gewoon naar de sportschool gaan. Met elkaar bewegen motiveert en er is voor iedereen wat wils!

  Ook kunt u bij Family Fit terecht voor gewone fitness. Denk hierbij aan cardio en krachttraining. In de zaal staan verschillende fitnessapparaten waar u zelf kunt trainen.  

  Ja, ik wil 1 week gratis kennismaken met sportschool Family Fit

  Meldt u zich dan hieronder aan. Vul uw gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen. 

  {formulier-2}

  Lees meer
 • Annet Arts*

  " *Sinds 1995 sport ik al bij Family Fit. Altijd ga ik er met plezier heen en ik doe meestal de groepslessen..."

  Annet Arts*
 • Robert jan Hillhorst*

  " *Al sinds mijn geboorte heb ik een beperking aan de linkerzijde van mijn lichaam. Oefeningen op..*"

  Robert jan Hillhorst*
 • H. Hattem-Boesenkool en T. Bloemert-Redder*

  "* Ook wij sporten op de apparaten van de Milon Cirkel. Sporten is goed voor onze gezondheid, en op aanraden van een..*"

  H. Hattem-Boesenkool en T. Bloemert-Redder*
 • Janny Smit-Courtz*

  " *Ik ben 51 jaar. Ieder jaar, op 1 januari nam ik me voor om eens flink te gaan afvallen en meer aan bewegen te.. *"

  Janny Smit-Courtz*
 • Felicia Veijer*

  " “Ik ben begonnen met de Milon Cirkel omdat ik graag wat gewicht wilde verliezen. En geloof me, het is echt een.. *"

  Felicia Veijer*
 • Marco Hiensch*

  " *Ik ben al meer dan 30 kilo afgevallen door het trainen op de Milon cirkel!"

  Marco Hiensch*
 • Klaasje*

  " *Nu ik de oefeningen op de Five doe is mijn rug veel soepeler en sta ik veel rechterop"

  Klaasje*
 • Kilian Horstede*

  " *Het lopen op de loopband was voor mij zeer moeilijk, dit heb ik samen met de coach langzaam opgebouwd"

  Kilian Horstede*
 • Lummie Troost*

  " *Sinds 1,5 jaar doet ik nu de Milon cirkel met veel plezier."

  Lummie Troost*
 • Lucie Mol*

  " *Mijn conditie was 0,0 %"

  Lucie Mol*
 • Marja 15 kilo kwijt dankzij MY LINE VOEDINGSCURSUS FAMILY FIT*

  " *15 kilo kwijt Dankzij MY LINE"

  Marja 15 kilo kwijt dankzij MY LINE VOEDINGSCURSUS FAMILY FIT*
 • arnold

  "26 kilo kwijt door my line en trainen op de milon cirkel"

  arnold
 • Alie Schoenmaker

  "12 kg afgevallen met Myline voedings- en leefstijl curus"

  Alie Schoenmaker
 • Kees Roorda

  "Mooie referentie van een tevreden klant"

  Kees Roorda
 • Johan en Gea van der Struik*

  "Je kunt hier terecht voor sport op maat!"

  Johan en Gea van der Struik*
 • Jan Wesseling*

  " *Nadat ik een jaar geleden een herseninfarct heb gehad en een revalidatietraject heb afgerond, ben ik begonnen bij Family Fit"

  Jan Wesseling*
 • Jantje Hulst-Kooiker*

  "* Afgelopen april heb ik de stap gewaagd om wekelijks te gaan sporten. Het werd mij aangeraden vanwege mijn gezondheid.."

  Jantje Hulst-Kooiker*
 • Hendrik Veyer*

  " *Mijn orthopeed gaf mij het advies gegeven om af te vallen. In eerste instantie heb ik gekozen om naar een diëtiste te.."

  Hendrik Veyer*
 • Wilma van den dolder*

  " *Al sinds jonge leeftijd heb ik last van versleten kniegewrichten, waardoor bewegen niet altijd een pretje is geweest. Sinds."

  Wilma van den dolder*
 • Mario Fes*

  " *Ik heb altijd geroepen 'mijn sport is transport'! Ik deed ook alleen aan denksport, maar lichamelijke sport, dat.."

  Mario Fes*